Сироти свалявського Будинку дитини чекають на зимові дива

Ось і добігає до кінця 2012 рік. В кінці року ми завжди чекаємо з нетерпінням чарівних зимових свят.

День Святого Миколая, Новий рік, Різдво Христове дозволяють нам, дорослим, ненадовго повернутися в дитинство, вірити , що всі бажання неодмінно здійсняться.

А що вже і казати про вихованців обласного Будинку дитини : вони сприймають цю пору , як диво! І живуть малята передчуттям казкових див. Вони з нетерпінням чекають до себе в гості Святого Миколая та Діда Мороза.

Саме зимові свята – чудова нагода ще раз висловити свою любов та доброзичливе ставлення до ближнього. Немає в світі малюка, котрий в довгоочікуваний вечір не мріяв би про щось надзвичайне. Хіба можливо змалювати ту трепетну радість, коли дитина знаходить у себе у чобітку довгоочікуваний подарунок!

І чудовою нагодою здійснити мрії багатьох дітей, які виховуються в обласному Будинку дитини, є свято Чудотворця Миколая та Новорічно – Різдвяні свята.

Якщо Ваші серця не байдужі до наших малят і у Вас болить душа ми щиро чекаємо на Вас у нашому закладі. Внесіть свій посильний вклад, подаруйте дітям радість, любов, тепло та частинку свого серця. Звертаємось саме до Вас, дорогий друже, зробіть для них просте диво – засвітіть щирі усмішки на обличчях малюків.
Чекаємо Вас на свято Святого Миколая 19.12.2012 р. о 10 год. 30 хв.
На Новорічне свято 26.12.2012р. о 10 год. 30 хв.
Старший вихователь Будинку дитини А.М.Гончарук