Подарунки з Праги

 

Під час новорічно-різдвяних свят до обласного Будинку дитини м.Свалява надійшла благодійна допомога. Вона була зібрана завдяки пані Ірині, яка є жителькою м.Прага та її колегам-подругам небайдужим до долі малюків, що виховуються в нашому закладі.

 

DSCN0680DSCN0685  

 

Малята отримали в подарунок памперси, бутилочки, смачні та корисні суміші відповідно віку «HIPP», «Малютка», «Малиш», які замінять їм материнське молоко, вони містять в собі всі необхідні для здоров’я та розвитку вітаміни та мікроелементи. Теплий одяг зігріватиме діток під час прогулянок, а цікаві розвиваючі іграшки потішать хлопчиків та дівчаток під час відпочинку. Цінним подарунком для закладу є вага, за допомогою якої персонал має можливість зважувати немовлят, слідкувати за їхньою масою тіла та фізичним розвитком.

 

DSCN0689DSCN0692  

Такі добрі справи ще раз показують нам наскільки об’єднує людей спільна благородна мета — допомогти дитині-сироті. Тільки завдяки спільним зусиллям, ми можемо зберегти здоров’я та добробут дітей.

Адміністрація висловлює щиру подяку пані Ірині та її подругам, які взяли участь у цій благодійній акції. Ваш приклад спонукатиме інших до добрих вчинків, ваша доброта повернеться до вас сторицею. Бажаємо вам здоров’я, щастя, успіхів і всіх земних благ. Нехай помагає вам у ваших справах Господь Бог і береже вас від всякого зла, бід і невдач.

 

Старший вихователь Будинку дитини

Антоніна Гончарук