Новорічна лісова казка

 

 

Зимові свята-чудова нагода ще раз подарувати малечі новорічну казку, висловити своє доброзичливе ставлення до дітей, які позбавлені батьківської опіки.

 Справжнісіньке диво відбулося цими днями в обласному Будинку дитини.

Казкові герої завітали на свято до малят, яке проводилось в яскраво прикрашеному музичному залі. Неймовірною окрасою свята було білосніжне мереживо, яке сплели в хороводі живі сніжиночки – представниці груп закладу,а стати по-справжньому казковими допомогли їм працівники салону «Крістіна».

1


 

 

    Трирічні артисти з групи «Веселка» запросили всіх у лісову казку «Рука-

вичка». Сценарій був цікавий за змістом, насичений ігровими ситуаціями та сюр-

призними моментами. Кого тут тільки не було! Мишка - норушка, зайчики-стрибайчики, лисичка - сестричка та клишоногий ведмідь. Вихованці Будинку дитини щиро потішили гостей віршиками, таночками, хороводами та веселою грою на балалайках, у виконанні казкових персонажів.

2


3


        За традицією не обійшлось без Діда Мороза та його внучки Снігуроньки, які принесли подарунки для малечі.

          Привітати малят та працівників закладу завітали головний лікар Свалявсь-

кої районної лікарні- Олександр Суран, представники римо - католицької єпархії м.Мукачево, адміністрація супермаркету «Барва» м.Сваляви, благодійник з м.Ужгород - Сергій Бондаренко та чимало дорогих гостей.

4


Дитяче свято було неповторним. Всі присутні отримали неймовірно позитивні емоції. Пройде час, а ця зимова казка, де завжди перемагає добро, залишиться з нами ще надовго.

З новорічними святами привітав всіх присутніх головний лікар Володимир Бейреш. Керівник висловив вдячність колективу за щоденну турботу про дітей,  зусилля, які вони приклали, щоб втілити в життя хоча б частку дитячих мрій і за  їх бажання зробити свята для малят незабутніми. А також подякував благодійни –

кам – людям, які переймаються майбутнім маленьких українців, без них це свято

не було б таким яскравим.

5


Адміністрація та вихованці обласного Будинку  дякують за надану допомогу представникам греко-католицької церкви, адміністрації супермаркету «Барва», директору ТзОВ «Аква-Поляна» Володимиру Суботовському, волонте-

рам з м.Мукачево, Г.Бойчишину та Т.Дац, благодійному фонду «Чужих дітей не буває», Тиберію Бауману з м.Свалява, що зробив цінний подарунок –пральну машинку, магнітні дошки та розвиваючі ігри для малюків, Олександру Александрову з м.Ужгород, Івану Йосиповичу з с.Р.Гута, Т.І.Павленко з м.Київ, салону «Крістіна», представникам римо-католицької єпархії м.Мукачево. Благодійниці з м.Прага пані Ірині ,яка презентувала речі необхідні для щоденного використання: вагу для зважування немовлят, памперси, одяг, який зігріватиме малят під час прогулянок та цікаві іграшки. Вітають всіх з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай у сяйві Віфлиємської зорі ввійдуть у ваші гостинні оселі мир, злагода і затишок, добро і благополуччя. Міцного вам здоров’я, сердечного тепла, щастя та всіляких гараздів.

                                                                Старший вихователь Будинку дитини

                                                                                             Антоніна Гончарук