Наші діти – сонячні квіти

 

Святково і урочисто відзначили День захисту дітей в обласному Будинку дитини м. Свалява. В прикрашеній по-літньому залі, як завжди, не залишалось вільного місця.

Цьогоріч святковий виступ «Наші діти – сонячні квіти» підготували вихованці груп «Веселка» та «Ластівка». Під керівництвом вихователів та музичного керівника, малята співали, танцювали, декламували віршики та брали участь у літніх забавах. Діти здивували дорослих своїми талантами, вони щиро веселилися, виконуючи жартівливі таночки і зовсім не зважали, що в музичному залі багато незнайомих їм людей. Хлопчики та дівчата тішились, що мають кому показати свої здібності.

DSCN1301

 

Привітати малюків зі святом завітав голова райдержадміністрації Андрій Федорович Наливайко. Зауваживши, що нелегкий і відповідальний обов’язок лежить на плечах кожного з працівників закладу, він побажав усьому колективу міцного здоров'я, невичерпної енергії, родинного затишку та достойно виконувати покладені на них обов’язки, а діткам рости здоровими, щасливими, веселими і надалі розвивати свої обдарування.  Особливо відмітив очолювач району танцювальний талант нашого маленького артиста, Андрійка Глаголи, який вразив всіх своїм артистизмом та веселою вдачею.


Цього дня до діток в гості завітали вірні та щирі друзі - студенти Свалявського технічного коледжу разом з заступником директора Вірою Василівною Переста та її помічниками Олександром Хвастою та Євгеном. Гості презентували діткам басейни, у яких з радістю хлюпатиметься малеча під час оздоровчого періоду. Всі разом вони відвідали малят в групах та реабілітаційному відділенні, взяли участь у святкуванні і  позитивні емоції, за їх словами, залишаться у пам'яті ще надовго.

DSCN1261


З найщирішими привітаннями до присутніх звернувся головний лікар Володимир Бейреш. Він подякував колективу за щоденну турботу, тепло та материнську ласку, яку вони віддають дітям. Керівник з впевненістю наголосив, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Володимир Михайлович побажав хлопчикам та дівчаткам, що виховуються в Будинку дитини, зростати здоровими, слухняними, люблячими і якнайшвидше знайти свої родини. 

Адміністрація та колектив обласного Будинку дитини щиро вдячні всім небайдужим до долі дітей-сиріт, людям, які в цей день подарували нашим вихованцям любов, тепло та надію і залишили тут часточку свого серця. Зокрема голові районної державної адміністрації  Андрію Федоровичу Наливайко, голові та заступнику первинної профспілкової організації Держфінінспекції в Закарпатській області Михайлу Михайловичу Пловайко, Андрію Дмитровичу Кушніруку, провідному державному фінансовому інспектору інспекції Марині Василівні Русин, колективу та студентам Свалявського технічного коледжу та салону «Крістіна».

Бажаємо Вам усіляких гараздів, успіхів у ваших добрих справах, мирного та сонячного неба над головою.

Старший вихователь Будинку дитини

Антоніна Гончарук