Ми вдячні тобі Святий Миколаю…

 

 У православному світі День Святого Миколая заведено відзначати 19 грудня. Напередодні цього радісного свята в дитячі черевички, виставлені у вікно, здавна кладуть солодощі та подарунки. В цей казковий день дітлахи чекають на щось особливе, приємні несподіванки та здійснення мрій. Хлопчики та дівчатка, які виховуються в обласному Будинку дитини, впродовж цілого року були чемними, слухняними, в очікуванні на прихід Святого Миколая, прикрашали свої оселі та готували разом із вихователями святкову програму.

Цьогорічне свято, яке проводилося 19 грудня, було як завжди яскравим та неповторним, наповненим позитивними емоціями. Вихованці групи «Сонечко» змусили всіх присутніх на мить забути про свої проблеми і поринути в атмосферу свята. Вони подарували гостям неймовірні враження. В гості до діток завітала зима з маленькими помічниками – сніговичками. Вони вправно розчищали доріжки від снігу, готуючись до приходу дорогого гостя. Найприємнішою була зустріч малят зі справжнім Чудотворцем, який, почувши слова дитячої молитви, прийшов до них із повною торбою подарунків. На закінчення свята маленькі артисти разом із гостями заспівали Чудотворцю пісню «Ой хто, хто Миколая любить».

Вихованців та працівників закладу в цей світлий день привітав заступник голови РДА Іван Русин. В нашому закладі він вперше, тому був вражений, що такі маленькі дітки вміють по-справжньому дивувати і повертати дорослих у дитинство. Іван Вікторович побажав колективу успіхів у наступному році, а малятам – бути веселими та щасливими. Радість цього дня з малятами та колективом розділила Ганна Лендєл – керівник міжрайонної державної податкової інспекції м. Свалява та Олександр Суран – головний лікар Свалявської ЦРЛ. Також бажаними гостями були студенти Свалявського технічного коледжу на чолі з викладачем-психологом Ларисою Вальо та представник гімназії м.Ужгород. Разом із хорошим настроєм вони принесли малятам солодощі. Відомо, що виразити свою турботу та любов так легко і приємно, особливо якщо в нагороду ти бачиш дитячу усмішку і чуєш дзвінкий дитячий сміх.

DSCN1945 (Copy)


До всіх привітань приєднався головний лікар закладу Володимир Бейреш. З його вуст ми почули щирі слова вдячності колективу за віддану працю та щоденну турботу про діток. Він побажав усім здоров’я, мирного неба, зустріти новорічні свята з радістю, адже саме свято Миколая розпочинає низку найулюбленіших новорічно-різдвяних свят.

DSC_0620 (Copy)


Колектив та вихованці обласного Будинку дитини м. Свалява висловлюють щиру вдячність усім, хто доклав зусиль, щоб у день Святого Миколая здійснилися мрії дітей-сиріт. Серед них варто згадати: заступника голови РДА І.В.Русина; керівника Г.Д.Лендєл та колектив міжрайонної ДПІ м.Свалява; головного лікаря Свалявської ЦРЛ О.О.Сурана; колектив та студентів Свалявського технічного коледжу; Православну церкву Різдва Пресвятої Богородиці м. Свалява; колектив та учнів шкіл №1та №2 м.Свалява; пана Зозуляк; Андрія та Івана Маханець; п.Владиславу з Канади; колектив Мукачівського державного університету; компанію «Мегаполіс -Україна» та А.Глеба; І.Й.Гнатковича с.Родникова Гута; ПП Юрія Григу; завод «Флекстронікс»; колектив «Укргазбанку»; Сергія та Миколу Сациків; Ужгородську класичну гімназію; І.Д.Коваленко м.Мукачево; Л.Л.Гаті; салон «Крістіна».

Сердечно вітаємо Вас з наступаючими святами. Бажаємо добрих справ, душевного спокою та щирої радості. Нехай Господь дарує Вам те, що ви у нього просите і щохвилини буде Вам на допомозі. Віри Вам у себе та у людей.

 

Старший вихователь Будинку дитини

Антоніна Гончарук