Людська доброта немає границь

 

«Людська доброта немає границь, співчуття і співпереживання не мають обмежень і кордонів». Це не одноразово доводять люди, які з 2001 року є меценатами дітей - сиріт, що виховуються в обласному Будинку дитини м.Свалява. Тиберій Бауман та громадяни США Ерік Луман, Грек Вінце і Кевін Вінінг вболівають за дитячі долі та допомагають у здійсненні багатьох дитячих мрій. За їх сприяння вже багато років поспіль наші маленькі вихованці отримують подарунки.

440 (Copy) 443 (Copy)


Цьогоріч, під час новорічно-різдвяних свят  Тибері  Бауман, пан Ерік  разом із дружиною відвідали обласний Будинок дитини. Гості презентували  малюкам солодощі, фрукти, розвиваючі іграшки, дошки для малювання, столики для навчально - виховних занять, памперси та пилосос.

DSCN2270 (Copy) DSCN2281 (Copy)


Низький уклін Вам та щире спасибі за все, що Ви робите для наших дітей. Спасибі за те, що ви вмієте розділити любов з тими, кому на цій землі її не вистачає…. А головне, що подарували нашим дітям можливість відчувати себе щасливими і потрібними! З повагою вихованці та колектив Будинку дитини.

DSCN2276 (Copy)