Зі щирою вдячністю плекаємо надію на подальшу співпрацю

Бажання допомагати – одна з ключових цінностей людей, що реалізувалися у різних сферах діяльності: чи то кар’єра, чи родина, чи соціальні проекти. Для родини Маханців, що є уродженцями Тячівщини, та їх друзів з Австрії, однаково успішних у роботі та житті, благодійність має ще одну сторону – це потреба допомагати дітям-сиротам, які виховуються не в рідних домівках, а в дитячих будинках.

P81210-123423

Попередньо поцікавившись потребами малят, десятого грудня гості завітали до діток, які радіють кожній зустрічі та миті спілкування, з великим задоволенням протягують свої рученята до людей, що готові віддавати свою щиру любов і тепло В подарунок благодійники привезли засоби особистої гігієни, пляшечки для молочних сумішей, підгузки, продукти харчування, солодощі, іграшки, одяг, бактерицидні лампи для кожної групи та набори кухонних каструль, в яких готуватимуться смачненькі страви для наших діточок. Ця допомога стала, в певному сенсі, неоціненною, оскільки в цей нелегкий час всі свої кошти Будинок дитини виділяє на забезпечення нагальних потреб, а це ліки, комунальні послуги, дитяче харчування тощо.

P81210-123357

Від імені 110 вихованців обласного Будинку дитини і всього колективу дякуємо за багаторічну співпрацю та благодійність Івану Андрійовичу Маханцю, його синам Андрію і Богдару та їх колегам з австрійської фірми «Мохаіо ГМБХ» - Андреасу Нойбауеру, Йорку Хакгоферу та Андреасу Лайтнеру. Спасибі вам за те, що не зважаючи ні на які кордони, завжди готові підтримувати і допомагати.

Бажаємо вам успіхів у всіх ваших починаннях, життєвих сил, будьте щасливі і наповнюйте щастям і добром життя інших людей! Миру та спокою у ваших серцях та у ваших родинах!

Колектив обласного Будинку дитини

 

м.Сваляви