Добрі справи добрих людей

Хорошою традицією вже декілька років поспіль для Івана Андрійовича  Маханець, його синів Андрія і Богодара та їх колег з австрійської фірми «Мохаіо ГМБХ», яка спеціалізується на розробці програмного забезпечення, є відвідування напередодні новорічно – різдвяних свят сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, що виховуються в обласному Будинку дитини міста Сваляви. Метою їхнього візиту є надання благодійної допомоги вихованцям дитячого закладу, а також забезпечення їх речами першої необхідності. Відвідуючи малюків уже не вперше, Андрій, Богодар та пан Андреас добре знають їхні потреби.

DSCN3093 (Copy) DSCN3094 (Copy)


            Цього року гості подарували закладу дуже цінний та корисний подарунок – стерилізаційний блок для посуду, який буде встановлено на молочній кухні. Завдяки цьому електроприбору знищуються  шкідливі бактерії, які можуть спричиняти кишкові розлади, а також – картоплечистку, яка полегшить роботу працівникам загальної кухні. Крім того, вони привезли малечі памперси, бутилочки для годування, дитяче харчування та багато солодощів.

DSCN3102 (Copy) DSCN3098 (Copy)


DSCN3106 (Copy)

Адміністрація, колектив та вихованці Будинку дитини висловлюють щиру подяку за надану благодійну допомогу всім представникам фірми «Мохаіо ГМБХ», зокрема Андреасу Нойбауеру, Йорку Хакгоферу, Андрію, Богодару та Івану Андрійовичу Маханцям. Від усієї душі хочемо побажати, щоб у Вашому житті було стільки любові, щоб Вам хотілося дарувати її оточуючим. Нехай новорічно-різдвяні свята і надалі надихають Вас на благі справи і милосердя, а Святий Миколай, який славиться своєю добротою і готовністю допомогти кожному, хто потребує, не обходить Ваші домівки і супроводжує Вас сьогодні і весь наступний рік.

Старший вихователь

Будинку дитини

 

Антоніна Гончарук