В гостях у ялиночки-красуні

 

Новий рік та Різдво Христове називають загадковими, дивовижними та неповторними святами. Це час, коли ми очікуємо чудес і нового щастя, світлих мрій та нових вражень. Це мить дивовижного поєднання минулого, теперішнього та майбутнього, коли забуваються сірі будні і нас супроводжують приємні та радісні турботи.

Радісно і по - святковому гамірно у ці дні було у обласному Будинку дитини, де скрізь панував чудовий настрій та казкова атмосфера. 26 грудня вихованці святкували новорічне свято, найулюбленіше свято всіх дітей. Коридори, групові кімнати та музичний зал закладу святково прикрашені, все навколо в очікуванні дива. Заслуга в цьому всіх без виключення працівників, які власноруч виготовляли декори і брали участь у оформленні приміщень.

Цього року новорічний ранок під назвою «В гості до ялиночки-красуні» підготували вихованці групи «Веселка». Як і кожне свято в Будинку дитини воно було унікальне та неповторне, насичене художніми композиціями, піснями, таночками та іграми. Святковий настрій дітям та гостям подарували казкові герої, ролі яких майстерно виконували вихователі Т.Мигович, Н.Івасик, В.Бондаренко, І.Тронза. Щоб свято було особливим та неперевершеним музичний керівник Жанна Лапіцька оформила його чудовим музичним супроводом. Протягом виступу малечу розважали Сніговик, Дід Мороз та Снігуронька, а казкові персонажі разом з ними кружляли в новорічних танцях, брали участь у цікавих розвагах та забавах. Щирі усмішки засяяли на обличчях у малят, коли з торби Дідусь Мороз витягував солодкі новорічні подарунки для маленьких артистів та всіх діток присутніх у залі.

DSCN2110 (Copy) DSCN2077 (Copy)


Світлими емоціями та переживаннями були наповнені серця гостів свята людей, які не стоять осторонь, а беруть активну участь у торжествах та повсякденному житті наших маленьких вихованців. Побував на новорічній виставі Ернест Лисович начальник управління Державної казначейської служби України в Свалявському районі. Вітаючи усіх присутніх у залі, він зазначив, що ці свята дають добру нагоду наповнити наші серця любов’ю, зробити крок назустріч один одному для добрих справ в ім’я майбутнього України.

Також не залишили поза увагою діток наші давні друзі - представники римо-католицької церкви м.Мукачево. Пані Едіта зазначила, що з великою радістю відвідує наш заклад і кожного разу приємно бачити щирі емоції на обличчях малюків та спостерігати відкриття нових талантів.

Помічниками Діда Мороза цьогоріч стали благодійна організація «Просвіт», її представник Жолт Лакотош та студенти Ужгородського медичного коледжу «Монада». Приємно бачити, що молоде покоління переймається долею дітей-сиріт.

IMG_7469 (Copy) DSCN2042 (Copy)


На закінчення свята з привітанням до всіх присутніх звернувся головний лікар Будинку дитини Володимир Бейреш. Керівник закладу побажав, щоб новорічно-різдвяні свята завітали у кожну домівку лише з радістю і удачею, нехай вони будуть щедрими на здійснення сподівань, додадуть сил, здоров'я та оптимізму, принесуть із собою упевненість у завтрашньому дні, а особисто він буде робити усе можливе для покращення життя наших дітей. Щира подяка прозвучала на адресу благодійників, бо за їх сприяння новорічно-різдвяні свята вдалися по-справжньому чудесними. Зокрема, Е.Е.Лисовичу, римо-католицькій церкві м. Мукачево, благодійній організації «Просвіт», студентам Ужгородського медичного коледжу «Монада», Аллі Володимирівні з м.Загонь Угорщина, благодійному фонду «Від серця до серця», тріо «ДОМА», товариство з обмеженою відповідальністю «ДОМІНІК 777», отцю Кирилу та Воловецькій загальноосвітній школі.

DSCN2121 (Copy)


Колектив та вихованці обласного Будинку дитини м. Свалява вітають усіх З Новим роком та Різдвом Христовим.

Вітаєм з Різдвом, з Новим роком вітаєм!

Бажаєм вам щастя, здоровя бажаєм!

Хай серце радіє, душа хай співає,

А настрій святковий весь рік не зникає!

Старший вихователь Будинку дитини

Антоніна Гончарук