Велика вдячність маленьких сердець

Допомагати дітям – це дуже добра справа. А якщо це діти, які залишилися без батьківського піклування, то така допомога потрібна їм ще більше. Своєю любов'ю та турботою вже п'ятнадцять років поспіль діляться з вихованцями обласного Будинку дитини надійні та вірні друзі з Америки - Ерік та Оксана Луман, Грег та Сандра Вікі, Кевін та Дженін Вініг. Звісно, гуртом веселіше, і зробити можливо більше.

Переймаючись благоустроєм закладу та здоров'ям малюків, вони надають посильну допомогу в різних питаннях і неодноразово самі відвідують Будинок дитини, а допомагає їм у цьому Тиберій Бауман. При зустрічі з ним ми почули теплі слова на адресу вихованців сиротинцю. Пан Тиберій сказав, що мабуть, немає більшої радості для дітей, ніж відчуття турботи і піклування. Він запевнив, що його серце та серця його друзів завжди відкриті для допомоги і підтримки дітей-сиріт.

DSCN3157 (Copy)

Цього разу наші друзі-благодійники надіслали нам цінний подарунок – холодильник Zanussi, 3 електричнні плитки, 55 настінних світильників, вологі серветки та фрукти, якими з задоволенням поласують дітлахи.

DSCN3159 (Copy)

Адміністрація, вихованці та колектив обласного Будинку дитини висловлюють щиру вдячність за сприяння та надану гуманітарну допомогу Еріку та Оксані Луман, Грегу та Сандрі Вікі, Кевіну та Дженін Вініг, Тиберію та Наталії Бауман. Низький уклін Вам, дорогі благодійники, успіхів, творчих перемог, любові й терпіння у Вашій нелегкій, але такій потрібній роботі. А найголовніше - мирного неба та миру у Ваших серцях.

Антоніна Гончарук,

старший вихователь

 

обласного Будинку дитини