Благодатний час для добрих справ

У весняні дні, коли відроджується до нового життя природа, приходить на нашу землю найсвітліше свято – Воскресіння Христове. Ці миті сповнені для нас передчуттям надії і радості, прагненням духовного очищення та бажаннями робити добро.

DSC_5364 (Copy)

Саме з благими намірами у переддень Великодніх свят завітали до вихованців Будинку дитини чимало дорогих гостей. Серед них - президент Тячівської федерації хортингу Майстер спорту України  Михайло Бучак. Пан Михайло, заздалегідь поцікавившись потребами діток, презентував речі, що необхідні їм у щоденному користуванні. А саме, засоби гігієни, дитяче харчування, пляшечки для годування, електричну плитку, ходулі, іграшки та інше. З радістю навідала малят жителька с.Колодне Тячівського району Олена Немеш. Гостя привезла памперси та зручне взуття, в якому діти з задоволенням гулятимуть у теплий весняний період. Цими днями також своїм візитом порадували діток студенти Мукачівського державного університету на чолі з головою студентського комітету Юлією Павловською. Завдяки їм для вихованців Будинку дитини було зібрано миючі засоби, продукти харчування, підгузники та інше.

 

 На превеликий жаль, не всім дітям поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство та люблячу родину. Тому завдяки людям, які зігрівають своїм теплом і увагою тих, чиє життя не схоже на казку, діти-сироти не вважають себе покинутими, в їх очах ми бачимо щиру посмішку і надію.


DSC_0553 (Copy)

DSC_0571_1 (Copy)


Головний лікар разом з вихованцями та колективом закладу висловлюють щиру подяку за надану допомогу Михайлу Бучаку, Олені Немеш, студентам Мукачівського державного університету та голові студкомітету пані Юлії. Бажаємо вам міцного здоров'я, миру, благополуччя, нехай ваші серця завжди будуть зігріті теплом, а Христово Воскресіння принесе у ваші домівки віру, надію і впевненість у завтрашньому дні.

 Старший вихователь Будинку дитини

 

Антоніна Гончарук