Творити добро просто, якщо є добрі серця та бажання

изображение_viber_2021-02-09_13-23-00

 

Адміністрація комунального некомерційного підприємства «Обласний будинок дитини» Закарпатської обласної ради щиро дякують всім, хто допоміг зробити новорічно-різдвяні свята для наших малят веселими, казковими та неповторними. Надзвичайно приємно, що навіть не зважаючи на те, що заклад закритий для відвідувачів, до діток надходило багато різноманітних подарунків. Приємно відчувати тепло багатьох добрих і чуйних сердець, які вболівають за дитячі долі та допомагають здійснити  дитячі мрії та побажання.

           Слова подяки висловлюємо засновниці та генеральній директорці Благодійного фонду «Твоя опора» Валерії Татарчук, голові опікунської ради фонду – Маші Єфросініній, організаціям «Космонова» та «Нова пошта», провайдеру «Коло ТБ» і всім особам, що приєдналися до участі в проєкті «2000 подарунків до Нового Року»; також благодійникам Тетяні Чечур з м.Мукачева;  Миколі Сацику; Богдану і Тетяні з с.Тересва; гр. Холодовій з Поляни; Ользі Стегурі та учням Ужгородської школи; Ірині Галас з м.Мукачева; адміністрації та учням середньої школи с.Тересва; гр.Владиславу з м.Мукачева; Євгену Старцеву з м.Ужгорода; п.Світлані та студентам Ужгородського національного університету; студентам Мукачівського аграрного коледжу; Наталії Лукачиній з м.Мукачева; гр. Оліці та Моніці Вайдич з Італії; п.Анжеліці з м. Мукачева; Зоряні Нейметі та колективу Укргазбанку; Михайлу Кемінь з м.Хуст; Людмилі Юришинець з Тячівського району; Мукачівській школі №6; п.Уляні з м.Мукачева;               п.Євгенії з м.Хуст; сім’ї Дубровських з Широкого; сім’ї Пушинських з          м.Тячево; Анжеліці Кунак з м.Мукачева; Катерині Щадей з м.Хуст;                п.Володимиру; Михайлу Комарницькому з смт. Воловець; гр. Вероніці з смт. Кушниця; Віталію Ребрик з м.Ужгорода; Роману Хромяк з с. Яківське; Галині та Василю Довгей з м.Тячева; Тиберію та Наталії Бауман з м.Свалява; Едіті Жабей та прихожанам римо-католицької церкви з м.Мукачева; Даніелю Кошелі, о.Олександру Хвасті та парафіянам греко-католицької церкви  Різдва Пресвятої Богородиці м.Свалява; Аллі Батрин з с.Керецьки; п.Єлізаветі з м.Ужгорода; В.І.Чопаку; Андрію та Богодару Маханцям, Рудольфу Балажинцю та його команді; адміністрації та студентам Свалявського технічного коледжу НУХТ; А.К.Савицькому; Н.Г.Кулі; Міністерству зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини; Генеральному консулу Угорщини в Ужгороді п.Йожефу Бугайла; благодійним фондам: «Товариства угорської культури Закарпаття – «КМКС», «ЗА ЗАКАРПАТСЬКИЙ УГОРСЬКИЙ ІНСТИТУТ»; «Закарпатський центр розвитку та консультацій «Едванс»; Юрію Дунді та салону «Крістіна».

изображение_viber_2021-02-09_13-23-35

Хай Господь посилає своє благословення на Ваші добрі справи! Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, наснаги, злагоди, душевного спокою та достатку! Низький уклін Вам за Вашу натхненну та самовіддану працю!

З повагою адміністрація КНП «ОБД» ЗОР