Сильний духом і чуйний серцем

Напередодні Дня захисту дітей до вихованців обласного Будинку дитини завітав  з подарунками майстер спорту України з хортингу, керівник Тячівської міської та районної федерацій хортингу, президент спортивного клубу «Інфайтер «Хортинг» Михайло Бучак. В нашому закладі він не вперше. І не зважаючи на щільний графік роботи, завжди знаходить час для того, щоб поцікавитись успіхами наших малят, їхнім здоров'ям та щоденними потребами.  

Завдяки пану Михайлу ми маємо можливість вирішити ряд суттєвих питань. На цей раз він привіз діткам памперси, вологі серветки, молочні суміші, пляшечки для годування, продукти харчування, одяг, ходулі, манеж, коляски дитячі тощо.

Наші дітки неодноразово говорять Вам, Михайле, таке важливе слово «Дякую» . Вони дякують своїми посмішками, тихим спокійним сном  і безтурботним дитинством. Ми впевнені - наші вихованці мають майбутнє. Ваша участь у вихованні маленьких українських дітей-сиріт є проявом високого почуття мудрості, людяності, щирості та небайдужості до їх долі. Нехай Вас завжди і всюди зігріває Сонце любові, а Ваша домівка буде осяяна Світлом миру і добра. Наснаги Вам, міцного здоров'я, сходження до нових вершини у очолюваному Вами спортивному напрямку.

До речі, як розповів голова федерації хортингу Михайло Бучак, 2015-й рік був вдалим і насиченим для Тячівської федерації хортингу. Його підопічні взяли участь у багатьох чемпіонатах як в Україні, так і за кордоном – у Словаччині, Польщі. А навесні вперше виступили на Чемпіонаті Світу у Львові, де досягли вагомих успіхів.

Антоніна ГОНЧАРУК,

 

старший вихователь обласного Будинку дитини.