Подяка за благодійну справу

 

Благодійні справи завжди повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює в собі любов, турботу, добро. Приємно відзначити, що 12-го лютого 2014 року в обласний Будинок дитини м.Свалява надійшла допомога від людини, яка збагачує свій духовний світ саме благодійністю. Оксана Корпош є жителькою США. За її сприяння були надіслані речі, необхідні для маленьких вихованців нашого закладу. А саме, літній та зимовий одяг, зручне взуття, конверти для немовлят, байкові та марлеві пелюшки. Маленьких бешкетників порадували цікаві музичні, розвиваючі та мякі іграшки, машинки, з якими вони з задоволенням гратимуться у вільний від занять час.

          На жаль,зараз рідко знайдеш людину, котра згодиться безкорисливо допомагати іншим. Але завжди слід памятати, що зроблена добра справа, навіть незначна, окриляє і душевно збагачує.

          Адміністрація та малята обласного Будинку дитини висловлюють щиросердечну подяку за надану допомогу Оксані Корпош. Бажають їй міцного здоровя, добробуту, великого людського щастя, успіхів у роботі, невичерпної енергії, родинного затишку і тепла.


20140212_120449


          Старший вихователь Будинку дитини

          Антоніна Гончарук