Подарунки з Австрії

Напередодні новорічно-різдвяних свят наші серця переповнюються любов'ю і теплом. В цю пору якнайбільше хочеться зробити якусь добру справу, приділити увагу тим, кому її не вистачає. Ми готуємось до приходу Миколая Чудотворця, очікуючи чогось незвичайного. На здійснення своїх маленьких мрій чекають діти, серед них і вихованці обласного Будинку дитини міста Сваляви.

PC080266

Наслідуючи добрі вчинки Миколая, з любов'ю і турботою про дітей, кожного року відвідують сиротинець Іван Андрійович  Маханець, його сини Андрій і Богдар та їх колеги з австрійської фірми «Мохаіо ГМБХ». Гості приносять дітям багато подарунків. Цього року – привезли посудомийну машинку, яку встановлять на молочній кухні нашого закладу. Крім того, забезпечили малюків речами першої необхідності: памперсами, миючими засобами, дитячим одягом і, звісно, не забули про солодощі.

PC080267

         Сьогодні, у нелегкий для нашої країни час, Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благодійності і, безсумнівно, відчутна підтримка нашому закладу та діткам, що тут виховуються.

Адміністрація, вихованці та колектив обласного Будинку дитини висловлюють щиру вдячність за сприяння та надану гуманітарну допомогу Андрію, Богдару та  Івану Андрійовичу Маханцям і їх колегам з австрійської фірми «Мохаіо ГМБХ».

PC080271

Низький уклін Вам, дорогі благодійники, успіхів, творчих перемог, любові й терпіння у Вашій нелегкій, але такій потрібній роботі. Бажаємо Вам щасливого Нового Року та веселих Різдвяних свят.

АНТОНІНА ГОНЧАРУК,

старший вихователь

 

обласного Будинку дитини