Новорічне свято в дитячому закладі

29грудня в обласному Будинку дитини міста Сваляви відбулося святкування Нового року. Усі присутні, ніби за помахом чарівної палички, опинилися на лісовому карнавалі, куди їх гостинно запросили музичний керівник Жанна Лапіцька, вихователі Марія Бендас, Оксана Куруц, Марина Ковбень та малята з групи «Сонечко».

DSCN3131 (Copy)

Новорічні забави в дитячому закладі проходили весело та цікаво. Яких лісових звірят тут тільки не було: кумедні зайчики і веселі медведики, прудка білочка і хитра лисичка. Справжньою окрасою свята були сестроньки-сніжиночки, яким працівники салону «Крістіна» допомогли стати казковими та надзвичайними. За традицією, не обійшлося без Діда Мороза та його внученьки Снігуроньки, які разом із малечею водили хороводи біля ялиночки-красуні, співали пісні, розповідали віршики, відгадували загадки, проводили цікаві зимові конкурси та ще й до всього презентували вихованцям яскраві пакунки з солодощами.

На завершення свята гості разом із дітьми заспівали колядку «У Вифлиємі новина», яка подарувала усім піднесений різдвяний настрій. Адже відомо ще з давнини, що першими добру вість про Різдво Христове повинні приносити саме діти.

Дитяче свято, як завжди, було неповторним завдяки насиченому ігровими ситуаціями та сюрпризними моментами сценарію. Задоволення отримали і діти, і гості, і працівники закладу. Мине час, а ці приємні відчуття залишаться з нами ще надовго.

PC290677 (Copy)

Ця новорічна подія у нашому закладі не була би такою урочистою, якби не люди з добрим серцем. Адже саме за їх допомоги було організовано це чудове зимове дійство, яке зігріло і звеселило серця малечі та здійснило їх найзаповітніші мрії. Серед них варто згадати: волонтерів Рудольфа Балажинця, Едуарда Булину та Клінтона Вайт, Івана та Анжеліку Брензи з Хуста, благодійний фонд «Благомай» та Костянтина Голуб’ятнікова з м. Киева, пані Едіту Жабей і представників римо-католицької церкви, Ярослава з м.Ужгород, Шіпоша Г.Г. з м.Берегова та БФ «Шамуел», директора дитячого будинку «Добрий самаритянин» Василя Федоровича, громадянина Зімфріда та Брігітту Нагеле з Австрії, супермаркет «Барва», священника з с.Р.Гути Івана Йосиповича, Руслана Грабаря з с.Дусина, Максима Ковтуна з м.Хуста, Георгія Федоровича Фортуньєва та БФ «Життя для сиріт» м.Київ, Марію та Олександра Гріга з м.Ужгорода, Артема Кучера та Михайла Фехтела з Мукачева, Діану Калаян, Альону Левченко та Марину Миколаївну Романовську з м.Ужгорода, Максима Вікторовича Королькова з м.Хуста та салон «Крістіна».

PC290697 (Copy)

Нехай цей рік стане для всіх щасливим, принесе у сім’ї тепло, спокій і любов. Щоб у наших душах ніколи не згасав вогонь надії і добра! Міцного всім здоров’я, добробуту і достатку, а також здійснення найзаповітніших бажань.

 

Антоніна Гончарук,

старший вихователь

 

обласного Будинку дитини