ЙДЕ ДО ДІТОК МИКОЛАЙ!

 

 

Свято Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших свят серед усього християнського люду, а особливо малечі. Адже у цей день дітки чекають на якесь диво, казки, приємні несподіванки та здійснення усіх бажань. А головне – на візит справжнього Святого Миколая…

Завітало свято і до маленьких вихованців обласного Будинку дитини м. Свалява, які з нетерпінням чекали його впродовж року, прикрашаючи свої оселі та готуючи чобітки для чудових небесних гостинців від Миколая.

 

mukolaj_1


 Цьогорічне свято, яке пройшло 19 грудня, було особливим. Воно розпочалося зі святкової програми, яку старанно підготували дітлахи, а позитивні емоції від виступів отримали всі гості.

mukolaj_2

 

 Вихованців та працівників закладу із цим чудовим святом привітав Володимир Михайлович Бейреш – головний лікар ОБД. Він побажав усім щастя, міцного здоров’я, добробуту та здійснення найпотаємніших мрій. На святі також були присутні: Михайло Васильович Радь – головний позаштатний педіатр управління охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації, який розповів чудову легенду про Святого Миколая; Олександр Олександрович Суран – головний лікар ЦРЛ м. Свалява та багато інших гостей.

 

mukolaj_31 mukolaj_32

  Ніколи не забувають про своїх підшефних і представники Свалявського технічного коледжу НУХТ. Цьогоріч разом зі студентами на свято завітали заступник директора з виховної роботи Віра Василівна Переста та представник коледжу Олександр Хваста. Разом із хорошим настроєм вони принесли діткам чимало подарунків.

mukolaj_4

Привітати вихованців свалявського дитячого будинку приїхали і студенти медичного коледжу «Монада» (м. Ужгород), зокрема вони організували благодійну акцію під назвою «Допоможи дитині – зроби добру справу».

mukolaj_5

Вітаючи дітей із днем Святого Миколая, гості та працівники побажали їм зустріти новорічні свята з посмішкою та радістю, адже саме Миколай розпочинає низку новорічних і різдвяних свят – найулюбленіших та довгоочікуваних днів.

Особливу подяку колектив та вихованці дитячого закладу висловлюють усім небайдужим до долі дітей. Адже саме за їх допомогою було організовано це чудове свято, яке зігріло і звеселило серця малечі та здійснило їх найзаповітніші мрії. Серед них варто згадати:

Громада с.Керецьки; Кеменяш С.М вихователь ОБД гр.Сонечко; Хельменська Я. м.Ужгород; Белих Л.С м.Ужгород Маханець; А.І, Австрія Грига Ю.Ю,м.Свалява Айботова В.,Юлія Георгіївна, Наталія, Маріанна, Олександр; Ужгородський медичний університет; Воловецька ЗОСШ; ТОВ"Форнетті Закарпаття" м.Свалява; Ужг.торг.екон.університет Гаврилко П.П, Жулканич О.М; ПП Сацик Сергій та Микола, м.Свалява; Свалявський технічний коледж НУХТ; Медичний коледж "Монада" м.Ужгород; Найпавер О.Л м.Ужгород; Проданець Л.І с.Новоселиця, Тячівський р-н; Луць А.В м.Мукачево; Святотроїцька церква о.Володимир м.Ужгород; ТзОВ"Евітас" м.Харків; Линець Н.Ф та Шміт Л.Ф; м.Ужгород ПП Морозько О.Б м.Свалява АБ "Укргазбанк"; Дворський В.М м.Ужгород; Коржем"якіна Н.В м.Ужгород; Міщук М.О; Клим І.М м.Хуст; Бондаренко Сергій м.Мукачево «Єдине студентство»; Мукачівський державний університет; Римо-католицька церква; Пайда В.В м.Ужгород; Заболотний Ю.Ю м.Ужгород; Православна церква Різдва богородиці м.Сваляви.

Отець Кирил м. Київ; Завод «Флекстронік» м. Мукачево ; Інформаційна підтримка – UA Репортер м. Ужгород ; Бауман  Тіберій Омелянович; Катерина та Володимир м. Київ.

Колектив обласного Будинку дитини  м. Свалява щиросердно вітає всіх із наступаючим 2013 роком! Нехай цей рік стане для всіх щасливим, принесе у ваші сім’ї тепло, спокій і любов. Щоб у ваших душах ніколи не згасав вогонь надії і добра! Міцного здоров’я вам, добробуту і достатку, а також здійснення усіх бажань.

 

Старший вихователь Будинку дитини А.М. Гончарук