З серцем наповненим любов'ю

Цими літніми днями до вихованців обласного Будинку дитини міста Сваляви завітали завідувач садочка № 21«Ластовічка» з міста Ужгорода Віра Жменяк, вихователь-методист Тетяна Маняк, керівник гуртка з малювання Неля Кеменяш та вихователь Олеся Єлісєєва.

1

          Гості відвідали групи нашого закладу, поділилися з педагогами своїм досвідом роботи з дітьми, напрямками пізнавальної та фізкультурно – оздоровчої роботи у літній період і своїми планами на майбутній навчальний рік. Після екскурсії по закладу, вони вручили різноманітні подарунки для малюків. А саме: памперси, пляшечки для годування, одяг, канцелярські товари та розвиваючі іграшки, які використовуватимуться в ігровій діяльності та на заняттях.

6

Від імені адміністрації та вихованців Будинку дитини висловлюємо щирі слова подяки на адресу керівника дитсадочка «Ластовічка» Віри Жменяк, педагогів закладу Тетяни Маняк, Нелі Кеменяш, Олесі Єлісєєвої та громадської організації «Ластів'ятко». Ваша турбота про дітей-сиріт є проявом високого почуття доброти, людяності, щирості та небайдужості до їх нелегкої долі. Нехай Господь Бог благословить Вас за Ваші добрі справи, міцного Вам здоров'я, безмежного щастя, родинного затишку, творчої наснаги, успіхів та нових звершень.

8

Антоніна ГОНЧАРУК,

 

старший вихователь обласного Будинку дитини