З ЛЮБОВЮ ДО ДІТЕЙ

 

14 лютого 2014 року вихованці обласного Будинку дитини, а це дітки, що опинились у складних життєвих умовах, отримали подарунки у виді гуманітарної допомоги від мережі магазинів «Беатріса» , що були організовані за сприяння приватного підприємця - Атілли Поневач. Малята з задоволенням ласуватимуть смачним молочним шоколадом, подарованим у кількості 1000 штук та корисним овочевим пюре «Хіпп» у кількості 200 банок, з якого куховари нашого закладу приготують смачненькі соуси та супчики.



DSCN0829


Цей день був багатий на подарунки. Цікаві іграшки, чимало різного одягу та взуття діткам презентувала громадянка Германії - Наталія Чернікова. Ця підтримка свідчить про небайдуже ставлення до долі маленьких українців.

DSCN0834


Звичайно, найголовнішою подякою є радісні очі малят та їхні дитячі посмішки. Адміністрація та колектив обласного Будинку дитини щиро вдячні за допомогу Атіллі Поневачу та мережі магазинів «Беатріса» і громадянці Германії Наталії Черніковій. Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту і достатку. Щоб у Ваших душах ніколи не згасав вогонь надії і добра.


Старший вихователь Будинку дитини

Антоніна Гончарук