Зроби добро ближньому і воно повернеться до тебе

Споконвіку добрі справи повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює любов, турботу та добро. Приємно відчувати , що є люди, які навіть у такий нелегкий час, збагачують свій духовний світ саме благодійністю.

Вихованці обласного Будинку дитини не вперше відчувають тепло та турботу від громадян Австрії - Зігфріда та Бригітти Нагеле, які завжди є бажаними гостями нашого закладу. Пан Зігфрід Нагеле (Siegfried Nagele), переймаючись благоустроєм сиротинцю,  закупив дуже цінний подарунок – великогабаритну пральну машину, яка буде встановлена у приміщенні пральні і суттєво покращить швидкість та якість прання.

DSCN3384 (Copy)

Також цими днями, за сприяння одного з керівників приватного підприємства міста Ужгорода, було придбано м'які крісла - сидушки для дітей віком від трьох місяців. Малюки, сидячи в них, зможуть гратися з улюбленими іграшками, краще сприймати різноманітність предметного світу та їх оточення.

 DSCN3380 (Copy) DSCN3389 (Copy)
 


Головний лікар разом з вихованцями та колективом Будинку дитини висловлюють щиру подяку за надану допомогу. Сердечно вдячні за Вашу підтримку. Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту і достатку. Щоб у Ваших душах ніколи не згасав вогонь надії і добра. Нехай Господь Бог допомагає Вам у добрих справах, які повернуться до Вас сторицею.

Антоніна Гончарук,

старший вихователь

 

 обласного Будинку дитини