Добрі вчинки майбутніх педагогів

1vBbyzLs004

Протягом року студентами Мукачівського гуманітарно - педагогічного коледжу МДУ, під керівництвом директора І.І.Кушніра, класних керівників Н.В.Кампов, І.С.Синевич, Л.М.Тягур, О.О.Мішкулинець, було організовано благодійну акцію «Допомогти дитині-сироті». Основною метою якої було, насамперед, зібрання коштів, приготування солодких подарунків для хлопчиків та дівчаток, а також забезпечення їх речами першої необхідності – одягом, взуттям, памперсами, іграшками та дидактичним матеріалом для використання у навчально-виховному процесі.

image (1)

У переддень світлого свята Воскресіння Христового студенти 1-Б і 2-Ж курсу початкової освіти та 1-А курсу дошкільної освіти Мукачівського коледжу передавали естафету з рук в руки, відвідуючи наших вихованців.

Гостям нашого закладу окрім подарунків вдалося подарувати малечі радість, гарний настрій та безліч щирих посмішок. Всі вони відчули себе дуже щасливими. Незважаючи на таку нетривалу зустріч, майбутні педагоги чітко усвідомили, що змогли провести хоча б один неповторний день з малятами, які позбавлені батьківського тепла та турботи. Тож давайте завжди пам'ятати про них, адже такі зустрічі можуть бути найбільшою радістю у їхньому дитячому житті.

L3kKTZ6QJs0 mpzQJqKaApY wY0czdk1wVA

Адміністрація та вихованці обласного Будинку дитини висловлюють щиру вдячність за надану допомогу організаторам акції. Бажаємо вам міцного здоров'я, миру, благополуччя, нехай ваші серця завжди будуть зігріті теплом, а Христове Воскресіння принесе у ваші домівки віру, надію і впевненість у завтрашньому дні.

Антоніна Гончарук,

 

старший вихователь обласного Будинку дитини