Веселі розваги для малят

24 квітня до вихованців обласного Будинку дитини з розважальною програмою завітали аніматори з міста Мукачеве. Програма проводилася в складі трьох героїв з мультфільмів: Білосніжки, Мікі Мауса та Посіпаки. В організації цього заходу їм допомагали Віталій Горват, Яна та Роберт Сабов.

DSCN4304 DSCN4328 DSCN4331

Діти під час розваг не відходили від мультяшних героїв, не дивлячись на те, що в живу бачать їх вперше. Навіть працівники закладу, які були просто глядачами, не переставали посміхатися і фотографувати дитячі забави. Гості подарували малечі море посмішок, сміху, веселощів, танців, не залишивши поза увагою жодної дитини. На завершення свята аніматори привітали з днем народження квітневого іменинника групи «Ластівка» Юрія Каращука та пригостили всіх присутніх діток цукерками.

DSCN4386 DSCN4389

Адміністрація та колектив Будинку дитини від імені вихованців висловлюють щиру подяку Віталію Горвату, Яні і Роберту Сабов , Ользі і Олександрі Салахеєвим та Мар'яні Осташенко.

Ви подарували дітям казку та багато позитивних емоцій. Бажаємо вам і надалі творчого натхнення, нових цікавих задумів, успіхів, процвітання та задоволення від вашої благородної справи.

Антоніна Гончарук,

 

старший вихователь Будинку дитини