АВСТРІЙСЬКИЙ ДІД МОРОЗ

 

 

Найдорожчою і найріднішою для кожного з нас є рідна домівка, земля, де ми народилися, виховувалися і росли. І де б ми не були, куди б не закинула нас доля, серце щемить за рідним краєм.

 

Ніколи не забуває про батьківщину і Андрій Маханець, уродженець мальовничої Тячівщини. Доля склалася так, що сьогодні він мешкає за кордоном – в Австрії. Фірма «Мохаіо ГМБХ», у якій працює пан Андрій, спеціалізується на розробці програмного забезпечення.

 

Виховуючи власних дітей, він добре знає, наскільки їм потрібні турбота, батьківська ласка та щоденна матеріальна підтримка, адже малечі весь час необхідні якісне харчування, засоби гігієни, одяг та багато інших речей, без яких неможливо обійтися.

 

Небайдужа пану Андрію і доля дітей-сиріт, про яких він ніколи не забуває. Як і багато інших чуйних людей, він переймається життям обездолених малюків, намагаючись його покращити, і радіє разом із колективом, коли бачить щирі дитячі усмішки.

 

 

IMAG0353

 

 

Цьогоріч, напередодні новорічно-різдвяних свят, коли дітки чекають на Святого Миколая та Діда Мороза, пан Андрій разом із колегами по роботі відвідав обласний Будинок дитини м. Сваляви. Тут під керівництвом головного лікаря Володимира Бейреша виховується близько ста малят, які потребують щоденного догляду та опіки.

 

Австрійці вже не вперше гостюють у Будинку дитини. Цього року вони привезли малечі гарний одяг, щоденні засоби гігієни, дитяче харчування та багато солодощів. Надзвичайно цінною є подарована побутова техніка – великий холодильник, дві пральні машинки і три електричні плити. Зокрема пральні машинки, встановлені в групах, розвантажать роботу загальної пральні. Крім того, вони допоможуть запобігти поширенню інфекції в закладі. А нові електричні плити у групах, де виховуються дітки першого року життя, допоможуть персоналу у нічний час швидко підігріти дитячі суміші.

20131209_15395920131209_152825

 

 


20131209_154158

 


Сам Господь, компенсуючи відсутність батьківської турботи, посилає нашим хлопчикам і дівчаткам людей, які розуміють, що діти чужими не бувають.

 Адміністрація, колектив та вихованці сиротинця висловлюють щиру подяку за надану благодійну допомогу всім представникам фірми «Мохаіо ГМБХ», зокрема Андрію Івановичу Маханцю, Андреасу Нойбауеру, Йорку Хакгоферу. Сердечну вдячність висловлюємо і австрійській фірмі «Spitz» та приватним особам, які приєдналися до цієї доброї справи. Нехай здоров’ям, щастям та добром буде сповнений наступний рік для Вас і Ваших родин. Миру, добра, Божої благодаті Вам на многії літа.